framtiden!???

Hur ska man veta vad man sak göra med in framtid?Det bara snurrar i huvudet . Och snart är det gymnasieval för alla nior ( inkl mig ) att välja linje och gymnasium. Men jag vet precis vad jag ska göra med min framtid och gymnasieutbildning .Så nu tänkte jag hjälpa dom som inte  vet.
Kommentarer
Postat av: Anonym

din blogg är unik och väldigt bra :)

2009-10-19 @ 18:18:59
Postat av: Mikaela

Jag hade ingen aning om vad jag skulle välja till gymnasiet, så jag valde samhäll och jag trivdes så ofta blir det ju bra tillslut :)

sen visste jag inte vad jag skulle välja för universiet eller linje heller men det löste sig med :)

skönt att du vet vad du vill göra iallafall! :D

2009-10-19 @ 18:35:44
URL: http://mikaelafranzen.blogg.se/
Postat av: Malin

Jag kände exakt likadant när jag skulle söka till gymnasiet. Just i nian får man verkligen gräva in i sitt inre och tänka "Vad är jag bra på? Vad tycker jag är roligt?". Jag är en kreativ person som älskar att spela gitarr, rita och dansa och från början ville jag gå estetiska programmet för att utveckla mina egenskaper men samtidigt är det ju ingen garanti på att man får jobb efteråt så jag körde lite safe och valde samhällsvetenskapliga linjen med språkinriktning för att jag är en språkperson och jag älskar att ta reda på fakta om olika länder och lära mig språk och jag trivs jättebra där. Den utbildningen har en stor bredd och man kan ju bli i stort sätt vad man vill när man har gått ut! Alla nior, tänk inte på nån annan om er själva när ni väljer! Ni ska välja något som ni är intresserade av och tycker är roligt!

2009-10-19 @ 18:47:15
URL: http://thesagaofmalin.blogg.se/
Postat av: sarah sötnos :] ♥

söt blogg :P

2009-10-19 @ 18:49:36
URL: http://shms.blogg.se/
Postat av: Nikki

Läs och komentera min blogg, så gör jag samma med din :) <3 Tycker din blogg är jättebra !

2009-10-19 @ 19:37:30
URL: http://nixie.blogg.se/
Postat av: Amiee

En av mina bästa vänner (som dessutom går i min klass) har ganska dåligt självförtoende och blir väldigt lätt sårad. En liten kommentar som ingen annan märkt kan få henne att gråta och springa in på toletten. Det är sjukt jobbigt för man måste tänka på vad man säger HELA TIDEN. Och trots det så kan hon helt plötsligt bli jätte sur/ledsen utan att man förstår vad man gjort. När man då försöker prata om det och fråga vad man gjort börjar hon gråta och springer därifrån eller säger att det inte är något och "dissar" en i ca 1 timme och sen är allt bra igen.

Hon snackar aldrig om något hon är ledsen för, även om man frågar vad som har hänt.

Ibland när hon säger varför hon är sur så är det en så liten sak så man bara står där och gapar med höjda ögonbryn, du vet. Jag vet att man ska försöka se på saken från hennes håll osv men när det inte går, när man verkligen inte förstår och detta händer flera gånger per dag, vad ska man göra?

Har du något tips hur man ska göra i sådana tillfällen?

Tack för en jätte bra blogg btw! :)

2009-10-19 @ 19:55:07
Postat av: Matilda

När jag skulle välja gymnasium och linje läste jag mycket på skolornas hemsidor och i alla tidningar som de skickade hem till mej.Nu går jag första året på gymnasiet på samhällsprogrammet och trivs jättebra.

2009-10-20 @ 16:57:31
URL: http://tsamjohansson.blogg.se/
Postat av: CISSI

Din blogg är grymt bra. Tack för att du lägger ned så mycket tid på den. Det uppskattas <3

2009-10-20 @ 22:59:46
URL: http://ceciliaeklund.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0