att stoppa det.

Det kan vara jobbigt om man får ett falskt rykte. Men det som är viktigt är att du intalar dig själv att det inte är i hela världen om man får ett rykte. Ett rykte är ett rykte,och ingen har sett någonting. Så jag har några tips på va du kan göra i en sådan händelse.

Folk glömmer snart ryktet,så lägg inte för mycket energi på att bry dig om det.

Du kan börja med att berätta för personen som berättade om ryktet för dig,att det inte stämmer.
Tex om din bästa kompis säger " de går ryckten om att du.." så kan du vara snabb och berätta hur det egentligen till.

Om du kan bevisa att ryktet är falskt,så är det ju bra.

Förklara så många du kan att ryktet är falskt.Ps; segt med inlägg,men det beror på att saker går före bloggnen . Som läxor!!HÄR IGEN.

hejsan!♥
Jag har haft fullt upp hela jäkla helgen.Vad jag gjort förblir hemligt. Men jag har saknat er.

Nu har jag kommit hem,och ska duscha! Men en vanlig uppdatering i morgon ialf:D

seya!

glöm bort allt..

Hur ska man göra för att få bort alla tankar,bara för en liten stund lixom.Bara kunna släppa allt,och bara tänka på positiva saker och glömma det jobbiga.Och detta är ganska självklara saker,men som har en stor betydelse.. Det handlar om att göra någonting. Sitt inte inne i ett mörkt rum alldeles ensam, utan gör saker!Funkar inte detta för dig så måste du gå djupare in i dig själv.


visa det!

Någon ville att jag skulle skriva tips på hur man lättast visar en kille att man gillar honom.. Detta kanske är enkla tips,men han kommer fatta till slut hur du känner.Men var som är bäst är om du berättar det för honom. Men annars så kan du ju prova detta..
my day.

hej fina läsare ♥ Jag är med min bästavän,och vi har nyss lagat mat och sitter nu och bara snackar massa skit:)Najs som fan. Idag har jag haft en ledig dag,orkade inte gå till skolan så jag stack in till stan och shoppade ehm,inte direkt va haha . Jag skulle nämligen till doktorn på förmiddagen på en kontroll , och så orkade jag inte gå till skolan efter besöket . Så jag lunchade med Mamma inne i stan - det fick bli thaimat och sushi! Sedan så handlade jag lite småsaker i stan ,och sen tog jag bussen hem! Så det har varit en jätte härlig dag för mig:)
I morgon blir det skola som alltid.

ha en bra kväll!


Vart tog den vägen?vart tog den vägen,ja vart tog den vägen?(haha,tex ur en låt). Men seröst nu,vart tog självförtroendet vägen.. Kommer ni ihåg när man var en liten skrutt? Man tyckte att  man var så jäkla cool och att man var bra på alla sätt.Det tyckte jag ialf. Jag tyckte jag var snygg,jag gillade att gå fram och pussa på killar , jag kände mig fin med nya kläder och jag tyckte inte att man kunde vara ful,utan bara fin. Det är lite sjukt de dära,för jag har inget minne av att jag någonsin någonsin tyckte att ett barn på dagiset var ful,utan bara dum om den tog min leksak.Men inget annat. Fyfan va bra jag hade det,känner inte ni också så? Om man bara hade tagit vara på den tiden lite mera.. Men den bra tiden ändras så otroligt snabbt,snabbare en vad man tror.. Man började sakta sakta jämföra sig men andra,sen när man började skolan så fick man reda på att människor kunde vara fula och dåliga och sen att man var tvungen att imponera för att få folk att tycka om en.. Men det tänkte jag inte på förut , men idag så började jag tänka på det.. För kommer ni ihåg när man var liten,och bara skulle visa folk hur cool man var..Man cyklade snabbt,sjöng långa sånger , dansade och gjorde "tricks" och hoppade.Man sa aldrig " va dålig jag är" , det var någonting man aldrig sa.Man gjorde bra inte det,för man tyckte inte att man var dålig.Man tyckte bara att man var cool. Men idag är det tvärt om , idag så säger man inte " va bra jag är", det gör man bara inte. Man säger " va dålig jag är" istället .Det är bara någonting som kommer automatiskt och som hör till vardagen..


Lite tips

TA FRAM PAPPER OCH PENNA. Sätt dig ner och fundera. Vad tänker du om dig själv? Skriv sedan ner sådant som du är bra på och är nöjd med i ditt liv. Skriv ALLT, till exempel att du:
• har rätt så bra hand med djur
• är bra på att lyssna
• är generös/pålitlig/omtänksam
• har humor
• vågar hoppa från femman
• har bra smak när det gäller skor
• kan åka skidor
• har rätt bra fantasi
• håller vad du lovarFÖRSÖK ALLTSÅ ATT HITTA minst femtio – ja 50, gärna fler – grejer där du inte tycker att du suger. Har du någon kompis du litar på, be henne eller honom om hjälp att komma på flera saker. Eller någon i familjen.
• vet hur man fiskar med kastspö
• har starka händer
• tycker om att rita serier
• kan namnet på en massa stjärnbilder
• kan några av stegen i salsa
• har skrivit en bra låttext
• förstår dig på datorer
• har schysst färgkänsla
• vet en del om fotboll/
70 talspop/hästar/motorer
• har lätt för att upptäcka orättvisor
• nästan aldrig ljuger
• är hyfsad på att hitta på goda
milkshakes
• skriver rätt roliga grejer när du chattar

Då kommer du fram till att du inte alls är helt usel!


bra att vara..

Längden kan vara en mycket stor betydelse.. Så här har ni några bra punkter varför de är bra ..

 • Du kommer vara den söta,och den personen som killarna vill ta hand om
 • Du passar i  klackskor
 • Du kan köpa billigare kläder (tex från barnavdelningen)
 • Många kändisar är korta
 • Killar är försiktigare med korta och små tjejer.

 • Du kan bli modell
 • Du passar i långa kappor och midjehöga byxor
 • Du ser äldre ut
 • Många kan ta tid som mogen och erfaren
 • Du kommer ses som den sexiga

  PS: jag är kortast i klassen,så jag vet vad jag pratar om.

JUNO FUNDERAR.


Varför är bra självförtroende någonting att skämmas för? Har ni tänkt på det.. Det jag menar är att om någon säger " det hära gjorde jag bra " eller " jag är bra på.." så tror folk direkt att man tror att man är bäst i världen.Och det är ganska typiskt svenskt . Tex som i USA,då ska man verkligen ha bra självförtroende och visa allt coolt man har. Man ska helt enkelt visa att man tycker att man duger och är nöjd med det man har.Det är ett big no no i sverige . Men personligen så är jag bra på att berömma mig själv,när folk hör. Det spelar inte mig någon som helst roll. Men det är otroligt vanligt att folk tror att om man har bra självförtroende  så är man kaxigt. Det finns så otroligt många som tycker att bra självkänsla är någonting negativt Men det stämmer inte . Man behöver inte tala om att man tycker att man är bäst , men det är okej ett berömma sig själv bland folk. Att säga "shit,nu blev jag nöjd.De hära gjorde jag bra" utan att skämmas - och utan att folk ska tycka att man skryter. Det jag vill komma fram till är att det är en stor konst att våga säga att man har bra självförtroende .Jag har sagt till mina kompisar och klasskompisar att jag är nöjd med mig själv,och att jag tycker att jag är helt okej som person. Jag skäms inte över att jag har bra självförtroende,för självförtroende är ingenting negativt Jag vill att flera personer vågar stå för att man har bra självförtroende,för det behövs verkligen.
:)

Hej sötnosar!♥
Åh,så skönt - nu är jag helt friskt!Så nu blir det vanlig bloggning igen..hoppas jag. Idag har jag verkligen bara bara och åter bara pluggat idag . Så nu har jag en liten pause innan middagen.Och sen är det bara att börja plugga igen. Jag har inte haft tid att återgå till det vanliga bloggandet pga att jag har så mycket plugg . Jag har ett prov i morgon,och jag har hur mycket som helst att ta igen efter att jag har varit sjuk och gjort en massa andra saker under helgen.Men seröst,jag började plugga kl 12 och jag är forfarande inte ens klar. Urch va tråkigt inlägg,men det är bättre en ingenting;) Jag har verkligen sakat er sötnosar :D Känns så najs att vara tillbaka .

Jag tog tre koppar kaffe,en kopp te , tre saffrans bullar och 7 pepparkakor under mitt pluggande.
Jag var verkligen tvungen att hålla mig pigg,annars skulle de inte funka..hehe


ps ; men var nöff-sprutan som gjorde mig sjuk,bara så ni vet;)


hmJag tror jag vet vem du är,din lilla snorunge .Och jag skriver de hära eftersom jag verkligen är säker på vem du är. Jag har aldrig skrytit om min blogg, NEVER! Jag har bara pratat med dig och min bästa vän Johanna om bloggen. Och jag vet vad du går för,du är en osäker 96:a som söker efter uppmärksamhet .Du har ännu inte kommit upp i den mogna åldern , och det är anledningen till att du tycker att min blogg är konstig.Jag vet precis vem du är,och du ska veta att alla skrattat åt dig. Åhhhhh,jag blir riktigt förbannad på dig. När ska du växa upp!?
Och om det är någon som skryter så är det nog du don lilla skit , men inte om din blogg utan om "du-vet-vad"
SNÄLLA,SLÄPP DE HÄRA OCH GE FAN I MIG!!!!!

jag vet vem du är pga.

 • Du har varit hos en kompis i helgen,och skriver från hennes data.(har ditt ip från din data)
 • Du och jag är osams,och därför skriver du så.
 • Det är din stil att skriva - alltså en omogen stil.
 • Du tycker att jag skryter eftersom jag berättat för dig hur många besökare jag har.
 • Du har sagt att jag har mycket besökare,och du tycker att du har få besökare..Kanske avundsjuka.


update

hejsan!
Åh,jag mår verkligen inte bra och därför pga dålig uppdatering. Jag hade/har feber,frossa & är alldeles snurrig (haha)och så har jag magsjuka .Usch,hatar magsjuka. Men idag är det fredag,min favorit dag. Och jag har försökt att öppna min stora NO-bok,men det går verkligen inte. Jag pallar inte plugga just nu..Ja,men jag ville bara tala om att jag lever och jag hoppas att ni får en trevlig helg!♥


sry.

Jag är jätte ledssen,men jag mår inte alls bra idag. Feber eller va de är.
Jag uppdaterar därför inte något annat en detta inlägg idag,men jag hoppas  ni kollar in bloggen i morgon igen. Men ibland kan de blir såhära.. Men ni får respektera det helt enkelt.Jag har äckligt mycket plugg som går före,tyvärr .

kram!♥


serierDetta var några serier jag hittade på google. Och är nog PRECIS såhära många kan känna.. Jag vill visa med detta inlägg att du inte är ensam om du känner såhära.

va posetiv


Stå framför spegeln och säg minst tre saker som du är riktigt  nöjd med dig själv.Någon egenskap,kroppsdel osv
Tänk att så länge du gör ditt bästa så kan du inte göra så mycket mera`
Varje gång det går neråt,så kan det ju alltid gå uppåt
Om jag inte försöker kan jag heller inte veta om jag klarat det
Bara för att jag har misslyckats med något,så så är det inte jag som är misslyckad


GÅRDAGENS FRÅGA

Jag har nyss avslutat tre hela timmars plugg .. äntligen!

Nu till inlägget,ni vet nog min åsikt eftersom jag redan skrivit ett inlägg om detta.Men jag tar det igen .. Jag är verkligen emot skönhetstävling när det gäller minderåriga tjejer,och speciellt små bebisar,eller små barn.Men också tonårs tjejer. För när man är tonåring så är man i e mycket kännslit ålder,och då är nog den känsligaste punkten ens utseende .Så NO NO till det. Men tjejer över 18 tycker jag att det är helt okej.Dom är ju vuxna tjejer,och inga föräldrar tvingar dom till någonting dom inte vill. Men det kan hända om det är små barn som tävlar.


i en klass


En klass är uppdelad i massa olika grupper. Jag har delat upp dom grupper som finns i min klass..


 • Tjejerna med modekläder - populära lr wannabe populära
 • Killarna som spelar WOW och andra spel - lite nördiga.
 • Barnen- som- inte -har -det -bra -hemma , dvs dom som super sig fulla,skolkar,röker och skämmer ut sig.
 • Sportarna - tex hockey killar - både populära och retade.
 • Dom med MVG i allt

(MENAR INGET ILLA MED DET !!)

Jag tycker flera borde tänka efter vad man har för plats i klassen,och varför man ens har det. Men tex .. Om det kommer en ny tjej i klassen , och hon ser sjukt bra ut. Vilken plats får hon?Jo,hon får så klart börja vara med dom populära och dom andra snygga killarna och tjejerna i klassen. Det händer automatiskt , det är inte så att ens lärare ber henne att vara med vissa personer - utan hon hamnar dit helt automatiskt Kommer en kille i klassen som går runt med sitt nintendo ds och har en svart  huvtröja, ja då hamnar han med "spelnördarna" . DET HÄNDER AUTOMATISKT Men jag vill verkligen tala om via detta inlägg att du inte är dålig,värdelös,ful bara för att du inte hamnar i den gruppen du skulle vilja vara med i . Det är inte fel på dig,det är deras fel att dom inte vill umgås med dig ,inte ditt.Och det måste vara tråkigt för dom att dom är så osäkra på sig själva att dom inte ens kan synas med en från en annan grupp. Men det är inte fel på dig. Och det får du aldrig känna. Nej,ignorera dom bara och ha kul med som personerna som faktiskt vill umgås med dig - dvs dom som faktiskt är bra kompisar!

Tänk på det..PS;
ÅHHHH,idag ska jag vaccinera mig..fyfan,jag kissar nästan på mig.Jag är så jävla rädd.Önska mig lycka till..NÅGON?!:(


min helg

hej sötnosar!♥
Förlåt för en dålig uppdatering,men sånt händer ibland.Hur har ni det i höstmörkret?Jag börjar ialf längta mera och mera tills snön kommer.. Men ialf,min helg har varit bra på alla sätt ! Jag har sovit hos min älskling Felicia från fredag till söndag . Vi har fixat bloggarna,ätit godis,kollat på filmer,solat solarium och bara haft det sjukt najs!

I morgon ska jag vaccinera mig , och fan va jag får en klump i magen när jag tänker på det.. Jag hatar hatar haaatar sprutor.Jag hoppas jag inte svimmar eller börjar må illa.. Men det visar sig.


DAGENS FRÅGA


AFTONBLADET.SE

va tycker ni?.. Jag tycker att tjerna i artikeln är i lagom ålder att börja sminka sig.Och jag känner verkligen igen mig alltså .Jag skulle inte låta min dotter på cr 9 år sminka sig,men min lillasyster som är 11 år sminkar sig lite med mascara - och det tycker jag är helt okej! Det som kan göra mig förbannad är föräldrar som inte förstår sig på banen när det gäller smink..Alltså, en tjej i min klass bor i en fosterfamilj och dom låter inte henne sminka sig. Vi går i nian - men hon får inte sminka sig. Hon är den enda tjejen på hela högstadiet som inte gör det. Och hon bryr sig inte ,men jäklar vilket snack det går om henne. Jag blir så sur eftersom jag tycker att det är elakt av föräldrarna att inte låta sitt barn "prova att göra som alla andra " . Dom borde låta sina barn undersöka samhället lite. Och med det menar jag att dom borde låt sina barn komma fram till själva vad dom vill. Vill do sminka sig,eller vill dom inte. Det är hemskt att tjejer ska behöva känna att sminkning är ett måste


kompis VS kille

Detta måste nog vara bland dom värsta tonårsproblemen man kan vara med om - att ens bästakompis blir tillsammans med en kille som man själv verkligen hatar.Jag har varit med om det en gång,och jag vill aldrig mera vara med om det igen. Men jag tänkte ge tlite tips på vad du kan göra..

 •  Det viktigaste är att du talar om för din kompis att du verkligen inte gillar honom.Hon kanske kommer tro att du gillar och att det är därför du inte vill att dom ska bli ihop,men då måste du tala om att det verkligen inte är så.Och säg att du tycker att hon förtjänar någon bättre en han!

 

 • Det kommer bli bråk mellan er två,det måste du vara beredd på. Din kompis kommer bli sur på dig för att du inte "är glad för hennes skull" Så du måste vara beredd på det

 

 • Säg till henne varför du inte gillar honom. Har har sårat din kompis ,har han varit dum och sårat dig,har han snackat skit om dig eller har han gjort dumma saker som snatta, misshandlat andra, tagit knark osv.Eller är det helt enkelt så att du inte tycker att dom passar tillsammans.. Hur som helst ,du måste säga varför du inte gillar honom.

 

 • Om du inte gillar honom pga. någonting som har gjort mot dig så bord du börja med att tala om för din kompis att du vill att hon ska prata med honom ,och så får hon berätta att du blev ledsen och att han inte får göra om det.

 

 •  Det kommer inte bli lätt för varken dig eller din kompis. Din kompis kommer få ett val,och det valet är att välja mellan dig eller hennes kille. och är hon en bra kompis väljer hon dig,men är hon en riktig idot så väljer hon killen. Du får säga till henne att du inte längre kommer vara vän med henne om hon väljer killen föra dig. Låter kanske hårt, men det är bara sanningen..

 

 •  Tala om att du bara vill hennes bästa ,och att du älskar henne mest av allt, men att han inte förtjänar henne.

 • Det handlar om valet hon gör. Väljer hon killen,eller väljer hon dig.

 


kompisar

Här har ni några tips på hur man kan bli sams med ens kompis.
(Och om det gäller en killkompis så kan du bara byta ut ordet hon)


visste ni att


KILLAR

Jag är så sjuk less när killar kommer fram till mig och säger " du,tycker din kompis om mig?Hon är så sjukt snygg" Det kan bli ett problem för många..Alltså,när en kille bara pratar med en bara för att få reda på saker om ens kompis.Och det hära kan vara någonting som alla tjejer borde vara medvetna om
- killar som utnyttjas en för ens kompis

 • Om han skriver till dig på Internet - svara inte! Skit samma om du tycker att du dissar honom
 • Tala om att han får prata med henne själv. Du ska inte vara någon budbärare!
 • Säg till honom att du inte inte orkar mera och att du inte bryr dig.
 • Jag har varit med om det flera gånger. Men bästa stätter är att ta bort den personen från msn och radera hans nummer. Då slipper du honom


Bloggare


Många tycker att ens favorit bloggare är den allra finaste som finns.Och dom bli lite som en idol för vissa tjejer.. Och många tror att dom är perfekta. Men bakom allt smink och PH-program så är dom inte helt perfekta som alla tror;) Foki har tex tandställning och Blondinbella finnar - vilket är helt naturligt.Och kissie har inte..perfekta läppar.Och detta behövs nog tas upp,för just nu är många bloggare stora förebilder för unga tjejer . Flera tusen tjejer följer deras dag,och jag kan bara tänkta mig hur många av dom som jämför sig med dom.. Nej,detta borde tas upp mera !


mysMobbade
frågor - DEL 2!

hur har du det i ditt liv? alltså.. har du många vänner?
och är du populär i skolan?
Man kan säga att jag ligger i mitten. Jag är inte klassad som
skolans tönt,men endå inte skolans baby.Jag har cr  8 kompisar
som jag kan prata med om många saker,och några som jag bara umgås
med i skolan.


hur hinner du uppdatera så mycket?
jag tycker inte att jag uppdatera mycket,heh;)
Men ibland kan jag göra ett inlägg dagen innan,och sedan publicerar den dagen efter om jag har mycket att göra den dagen.

har du bra självförtroende?
Ja,det tycker jag verkligen!

kan du skriva med om anorexia?
Ja visst!

kan du skriva hur man blir smal/inte går upp i vikt när man inte kan träna pga skador men inte vill svälta sig själv?
Ja,det kan jag!

vad läser du för bloggar?
Kissies,Kenzas,Fokis,Dessies,Gaybloggen,Paow,apieceofsisters & falsk sanning

det bästa med livet?
Finns så mycket!

det sämsta med livet?
att man får stå ut med skitsnack,helt klart

har du en bästavän?
Ja ,och hon är så underbar!

är dina föräldrar skilda?
Nej:D

har någon nära dig dött?
nej,tur!

Känner dina kompisar till bloggen?
Bara två stycka - dom närmaste!

Va är ditt favorit program?
Andra Avenyn och IdolTACK FÖR ALLA FRÅGOR - DETTA VAR DEL 2 AV ALLA FRÅGOR!
att göra slut

Det finns inget schysst sätt att göra slut på,men det finns några smartare och bätte sätt att göra slut på. Så jag tänkte dela med mig av mina bästa tips på hur man kan göra slut på ett rättvisst sätt.Men det som är viktigaste att du är ärlig om varför du gör slut,det förtjänar han/hon att veta


Ta steget till BRIS


Barnens hjälp telefon är öppen
måndag-fredag kl 15-21

lördag-söndag kl 15-18.

Till Barnens Hjälptelefon kan alla under 18 år ringa och prata med en vuxen om precis vad som helst. Det är gratis och ditt nummer syns inte på deras telefoner. Du kan inte heller se på telefonräkningen att du har ringt. Däremot kan du själv behöva rensa i samtalslistan efteråt, om du inte vill riskera att numret till Barnens Hjälptelefon syns bland senast uppringda nummer. Du behöver inte säga vem du är och du bestämmer själv vad du vill prata om.Du kan både vara glad och ledssen när du ringer.På deras hemsida kan du besöka om du känner att du skulle behöva hjälp,men inte vågar ringa. Där kan du läsa om allt.Tex Mobbning misshandel och övergrepp,sexualitet,problem hemma och självmordstankar osv.Verkligen en bra sida för dom som behöver stöd. Det kan vara smart att läsa lite på sidan,då kanske man får mod att ringa också när man fått lite mera information om BRIS.Måndag

hej sötnosar ♥ Jag sitter framför tv:n och kollar på livet i fagervik.. Vet ni några mera bra  program som går ikväll?

Jag har fixat lösnaglar idag,känns lite ovant..Men jätte kul med någonting nytt.Men jag skulle vilja pimmpa dom lite.Men jag vet inte hur..Jag gillar fokis lösnaglar som hon brukar ha.Och jag har själv fixat andras lösnaglar förut och det blir helt okej. Men kom med lite tips till mig hur jag kan fixa dom så dom blir unika.

Jag hade tänkt mig..


person med självmodstankar

Många unga människor har självmordstankar till och från. Det är dock viktigt att veta att dessa tankar ofta är flyktiga och att de går över väldigt fort. Självmordstankar blir farliga när de stannar kvar i tankarna eller återkommer väldigt ofta. De blir också farliga när man ser detta som den enda lösningen på sina problem. Vid dessa situationer är problematiken som störst. Det är viktigt att förmedla till dem som känner på detta sätt att det finns hjälp att få. Här är några tecken man kan se att en person har självmods tankar.
KÄLLA: www.bris.se
Vill du läsa mera om detta- gå in på länken!

Kiss VS don't kiss

Några undrade vad som är bra att veta inför den första kyssen ,så jag tänkte ge lite do och don't punkter som kan vara bra att veta inför den första kyssen!


frågor - DEL 1

Varför skriver du alltid vad man kan göra med en kille med mera? Man kan ha andra sexuella läggning ar också.
 Ja det vet jag.Men jag har ingen erfarenhet av det , och vet ingenting om andra läggningar. Och då blir det svårt,ellerhur`?..

Har du nångång haft anorexia?
Nej

Hur gammal är du?
Snart 15 år - född 1994

Vilken läsk föredrar du?
coca cola!:)

gillar du snabbmat?
I lööövvvv snabbmat;)

är du kär?
nej

hur kom du på att du skulle starta bloggen ?
Jag ville dela med mig av mina erfarenheter ,och så
tyckte jag att det ¨behövdes någonting nytt i bloggvärlden!

kan du skriva mer om pojkvänner?
kanske det kanske! Tycker jag skriver mkt redan

hur många läsare har du?
ojoj det är olika. Men cr 400-700 =)

jag undrar bara om du har bra kontakt med killar,
om du har pojkvän osv.

Ja ganska faktiskt. Men nej jag har ingen pojkvänn, tyvärr!

har din egen blogg förändrat dig på något sätt? :)
Ja en massa. Jag mår själv bättre,och det är skönt att skriva av sig :)

kan inte du skriva mer om ditt liv? :) du skriver så bra saker så
det skulle vara kul att "lära känna" dig mer ^^ <3

Ja visst. Men jag måste verkligen vilja det själv till 100 % själv.Och just nu
tycker jag att det är bra som det är

Du är inte så gammal. Hur tänker du ut alla peptips?
Jag tänker igenom vad som har hänt  under dagen, va jag har sett
och varit med om . Och sedan skapar jag ett ämne.Och ibland får jag
lite önskingar av er läsare va jag kan skriva om.

Vad är ditt måtto?
Behandla andra som du själv vill bli behandlad

Bästa ämne i skolan?
Dom jag har bäst betyg i ;)hehe.. Men syslöjd,bild & svenska

bästa låten?
Någon Elvis låt!

Vem hejar du på idol?
Tove :D

Favorit bok,som bara MÅSTE läsas
hm..LIV OCH LOVISA!! läs den!

Vad gör du en kväll med kompisar?
Kollar på tv,kollar bloggar,äter chips och godis och snackat skit! underbart.

Vad gör du för att forsätta ha bra själförtroende?
Det är nog någonting som bara finns där..Men det gäller att  kolla på det
posetiva med en . Och visa en kännslor !

Roligaste skämtet?
ojoj..inget jag kommer på nu

har du haft någon seriös pojkvän?
nej,tyvärr! :/


TACK FÖR ALLA FRÅGOR ! svarar på flera frågor i ett annat inlägg :)


Starkt gjort RihannaNär man ser på denna intervju så kommer många tankar fram..Vem som helst kan bli slagen , precis vem som helst! Ja menar..Rihanna,hur kunde man tro att hon skulle bli salgen . Det visar bara hur lite man egentligen vet. Bara för att man är en r'n'b stjärna på betyder inte det att hemska saker han hända. Men jag tycker att alla borde se denna intervju,precis alla. Hon har så många kloka åsikter och hon har verkligen vett. Hon sa att hon inte ville vara den förebilen för tjejer - att man ska stanna kvar hos den som har sligt en . Hon kunde inte stå för det. Så hon lämnade honom.Hon visste att det var fel att vara kvar hos han! Jag hoppas många tjejer tar del av det hära,och lyssnar på henne och hennes kloka ord.
Jag beundrar henne så sjukt starkt !


KOLLA VIDARE PÅ INTERJUVN PÅ YOUTUBE!!
(detta är första delen)

Juno tycker..

Jag har ganska många funderingar över skönhetstävlingar. Är det rätt eller är det fel.. Jag tycker att det är fel att små flickor som är 4 år ska få tävla ,men jag tycker att det är okej om 20 åringar tävlar. Dom vet ju ialf vad det handlar om  , vilket inte 4 åringar gör. Jag tycker också att det är ganska mycket fejk i det. Tjejer som tävlar om vem som är snyggat. Sånt borde inte ens vara en tävling enligt mig. Jag tycker också att det är ganska löjligt att tävla i en sådan tävling . Och speciellt att den som är den snyggaste tjejen får ett pris - för att hon är snygg!! Det är helt galet enligt mig ,och ganska idiotiskt .

Jag tror också att skönhets tävlingar säkner många tjejers självkänsla , håller ni med? Tänk om man kommer på sista plats i en sådan tävling.. Ojoj,då tror jag att man känner sig ganska så ful och värdelös. Urch va hemskt. Jag tycker nog att sådana tävlingar bordes tas bort . Ialf för barn . Barn borde inte lära sig att om man är snygg så får man pris och applåder . Snygghet ska inte gå ut så sånt. Dom ska lära sig från början att man är en mycket bra person även om man inte är snygg . Men det är precis tvärt om för dom barnen. Är man ful och förlorar en skönhets tävling så blir ens mamma ledsen och man får inga applåder - eftersom man är ful . Eller man tror att man är ful - och det är hemskt att man kan tro någonting sånt bara för att man förlorar en helt fucked up tävling!


HelloKitty airlines..


ensam i mörkret

Detta kan vara ett mycket viktigt ämne . Nämligen - vad ska man göra när man går ensam i mörkret? Man skrämmer upp dig själv , och hoppar till för allting som låter . Men jag tänkte ge mina tips på hur man kan få ett lugn när man går hem,och vad man ska göra osv.

 • Du kan ta lite omvägar där det är hus och mycket  lampor
 • Ta cykeln om det inte är snö,då går det hela mycket fortare

 • Be en förälder att möta dig på vägen hem,eller en kompis

 • Om du går så kan du prata i telefon med någon kompis eller förälder/syskon under tiden

 • Var beredd Tänk igenom hur du ska hantera om någon kommer och överfaller. Ska du slå tillbaka eller ska du bara springa iväg?Tänk igenom det

 • Var försiktig ! Börja inte kaxa dig med ett gäng tjejer/killar som du möter på vägen , och gå inte genom dom allra mörkaste ställena . Ta en väg där det är ljus och håll dig lugn under tiden

 • Det kan vara skönt att lyssna på musik,men om du gör det så hör du inte om någon kommer bakom dig eller om en bil kommer . Det är särkast om du inte lyssnar, men det kan endå kännas skönt att göra det.

 • Ät lite godis under tiden medans du går . Det brukar jag göra,jag har alltid med mig en godis påse i väskan. Då har du någonting att göra under tiden,och slipper tänka så mycket på vad som kan hända .

 • Titta upp på stjärnorna så länge  medans du går. Det skapar en lugn ,och du kan fantisera hur det skulle kunna vara i rymden eller skapa ett litet mönster av alla stjärnor

 • Kolla igenom om du verkligen har tagit till alla knep för att få någon att möta dig eller hämta dig . Fråga dina föräldrar om dom kan hämta dig med bilden , eller om du kan be en kompis att skjutsa dig med moppen . Och har du bett någon att möta dig? Kolla igenom allting först.Och funkar det inte , då är det bara att knalla ut i mörkret .

 • Ta det lugnt under tiden ,och  försök att inte vara allt för rädd. Det är bara att springa eller gå , för det är det enda sättet som du kan ta dig hem .

 • Du kommer klara det! Du kanske tänkte på mördare och våldtäcksmän osv , men du får ändå försöka att intala dig själv att det kommer gå bra .


kom igen nu!

Någon i kommentarerna ropade efter en frågestund så varför inte..
Svarar på söndag sötnosar!OBS!!!! Jag svarar inte på "vad -ska -jag- göra "frågor i inlägget!!!!!!!


Egen tid

Jag tycker det är hemskt att vissa tjejer tänkter att dom alltid måste vara sociala - 24/7 !! Det är faktiskt okej att ta det lugnt och mysa,man måste inte vara med sina kompisar hela tiden . Här har ni tips på vad man kan göra på sin lediga lilla tid , som är sjukt viktigt!


med & utan mink
JAG VET ATT VISSA ÄR FEL,MEN JOBBADE I PS SOM INTE FUNDERADE SOM DET SKULLE.
SÅ NI BEHÖVER INTE SÄGA NGT!


whiiieÅh vad jag blir glad av såna hära kommentarer!
Jag har verkligen lyckats - ialf med en person;) Jag måste nog ha världens underbaraste och finaste läsare
Flera sånna hära kommentarer vill jag ha hehe,jag ler varenda gång jag får likande kommentarer!

JAG HAR LYCKATS!

puss !

MED EN KILLE!

Här har ni lite tips på vad man kan hitta på för
saker med killen man gillar  


Några pictures

Några av er ville se hur min klädstil är , så här kommer den!Man kan säga att min är lite "mode stil" men endå lite blandat.. flera bilder kommer,men just nu visar jag inte hela mitt fejs . Kommer göra det när det kommer flera besökare och flera önskningar om det. Haha,så länka till alla era vänner så att dom besöker denna blogg så visar jag hela mig;) mohah,skämt o sido10 säkra punkter

Nu tänkte jag ge er 10 säkra kort på att killen är kär i dig ! Det är inte alltid lätt att veta om en kille gillar en eller inte , men dessa punkter är säkra . Gillar killen dig, då visar han dig det på något sätt av dessa punkter ! Ialf vad jag har erfarenhet av


Den stora guiden

Hur ska man få folk att tycka om en ? Det har jag fått många frågor om. Så jag tänkte börja skriva en guid lite då och så på några "säkra kort" som kan få folk att falla för just dig . Och detta är några saker man verkligen borde tänka på , både när man ska träffa nytt folk och när man är bland bästa kompisarna .

naturlig look

Det finns så många som överdriver med sitt utseende . Vissa tjejer visar aldrig din riktigt naturliga sida , varken sin naturliga utsida eller insida . Men jag tänkte ge lite tips på hur man faktiskt kan se bra ut UTAN att överdriva med brunkräm och lösnaglar ! Och jag vet att många kan behöva detta,för att våga visa vem man egentligen är och verkligen visa "sitt naturliga jag" utan att skämmas . Man är bra som man är , utsidan har ingen betydelse..


fett DISS!

Läste ni också detta..?

Jag har inte någonting emot plastikkirurgi men när jag läste detta blev jag lite förbannad . Jag har märkt att män minsann får klaga på kvinnor och att kvinnorna ska göra allt för att männen  ska bli nöjda . Men va fan gör männen med sitt utseande ? Inte ett piss . Där sitter han som är 48 år gammal och klagar på hans fru som är 33 år gammal . Han ser inte alls bra ut , men han ska minsann inte förändas . Men han ska minsann förändra henne ! Jag blir så jäkla sur . Varför ska alltid tjejer förändra sitt utseande , och inte männen . Om vi säger såhära.. Killarna i skolan som "inte ser bra ut" får respekt , men om det är någon tjej som inte ser bra ut så får hon inte alls respekt . Om en tjej ska få respekt så måste hon se bra ut , men killar behöver bara vara lite "busiga " för att få respekt . ååååhhhh va jag blir förbannad . Herregud , männen får se ut som sluggon medans kvinnorna måste se ut som modeller . Håller ni med ?

LÄS HELA ARTIKELN HÄR; http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6047643.ab


Fixa höstdeppen!

Ojoj vilket väder..Det är grått och löven faller ner..Men nu ska jag ge några sjukt bra tips på hur du pallar med höstmörkret . Jag har själv gjort dessa tips alledes nyss !

Höst fikat!

Dagens fejk


Och några av dom är över 50 år.. Syns det eller på PS bilderna?
haha njaa..

Juno tipsar

Det har varit lite dålig uppdatering , men nu är jag på hemmaplan så nu kommer det bli som vanligt =)..
Idag tänkte jag tipsa om en sjukt bra film som jag har sett några gånger  och den heter Little Miss Sunshine.
Om ni vill veta mera om vad den egentligen handlar om så är det bara att söka på google. Men det jag gillade med den var 

 • Det handlar om en tjej som  har sjukt bra självförtroende
 • Hon tävlar i en skönhetstävling  trots att hon inte ser ut som alla andra , men det hindrar inte henne ett dugg . Hon tycker att hon är bra endå !
 • Hon älskar glass och äter det  , trots att folk säger att hon kan bli tjock

Tjejen det handlar om heter  Olive och hon tar ingen skit . Hon tävlar i en skönhetstävling och hon är verkligen unik bland dom andra tävlanden . Hon framför sitt nummer i skönhetstävling trotts att folk  i publiken buar åt henne och går där ifrån , så fortätter hon - eftersom hon tycker att det är så roligt ! Hon skiter i om hon kommer sist , hon älskar att dansa och visa upp sig och det är precis det hon bryr sig om . Jag älskar denna film , och alla måste se den . Så det är verkligen ett tips , man ler i hela filmen (nästan) eftersom den är så härlig. Men det som jag gillar med den är att den är så glad och man får en liten ny energi och man får en bekräftelse att man är bra även om man inte ser ut som man önskade !