lite kul att veta


anledningarna ..


Juno har en åsikt om..


Det är många som har bett mig att säga min åsikt om dessa "fjortisar" Men jag sagt nu bara min och åter min åsikt. Om vi tar tex kissie,alla vet att hon driver i sin blogg.Så hon är ingenting att bry sig om.Men om vi tar tex Dessie..Jag tror inte att tjejen kan må bra,och jag kan heller inte förstå att hennes föräldrar låter henne komma hem kl 7 på morgonen från en fest.Men vem vet,hon kanske överdriver i sin blogg också,så jag har inte så mycket mer att säga om just dom två.Men det finns folk ( dom som är emot fjoris imagen ) som verkligen glömmer att det bara är en slags images.Den så kallade fjortis stilen är ju en slags stil,precis som "Emo" hiphop,trach , glamour osv. Och alla dom stilarna har en speciellt image Skulle man se två stycken "emos" supa sig fulla,strula med killar,festa & skrika på stureplan så skulle man nog tänka " men herregud,två emos som beter sig sådära " MEN skulle man se en så kallad fjortis göra samma sak skulle man tänka " omg,dessa fjortisar.Aja skit samma" Stor skillnad,ellerhur? Men skulle man se en fjortis skulle vara tystlåten,lyssna på tokio hotel i ett eget hörn så skulle kan nog tänka " är hon deppig eller?" men skulle ett emo stå så skulle man inte ens reagera. Ni hör ju själva,det är ju en speciell image.Sedan kan man ju tycka vad man vill om den,men så länge som inte slåss , är otrevliga & säger riktigt kränkande saker så tyckr jag att man bara ska låta dom vara.
Problemet med folk är att dom har fullt upp med att kolla hur andra beter sig,och inte kolla på sitt eget beteande. Det kommer alltid finnas folk som sticket ut från mängden,och fjorisarna är bara några av dom.
Oavsett om man gillar det eller inte.
Kompisar & sånt

Det dära med kompisar är inte lätt ! Alltså,hur ska man ta sig till om ens bästa vän blir bästa kompis med en annan.Och såndära är så sjukt jobbigt,tro mig jag vet en massa om sådant.Ni väljer!

(Jag har en andra headern eftersom att jag hade den innan jag gjorde detta inlägg)


Ny design!Nu kanske ni tänker "Men hallå,detta ska ju vara en seriös blogg.Ingen jäkla rosa fjortisblogg"Och det är FEL FEL FEEEL.Om ni kollar på brudarna i headern,så ser ni att dom ser..speciella ut.Men dom är ändå precis lika glada ändå,och det är mitt budskap.Att kunna le,bjuda på sig själv,ha en egen personlighet utan att tänka på vad folk ska tycka och tänka om en.Och denna blogg är för tjejer ..Men säg inte "men killar kan också ha dåligt självförtroende" för jag gör endå denna blogg riktad till tonårstjejer,oavsett vad ni säger.Men killar får så gärna läsa den.Men den är ändå riktad till unga tjejer som är (precis som jag) i en jobbig tonårsperiod .Men jag själv älskar denna design!Den får bloggen att se enkel,men ändå proffsig ut.Och så ser den ren ut,haha..;)gårdagens fråga


Jag påverkas inte negativt om mitt utseende på dom.Men jag vill ha Kenzas hår,det är det enda! Jag känner mig fortfarande precis lika bra som dom.Men jag kan tänka ibland " jag vill också bli så känd,och få gå på galor,få saker hemskickade osv"och det får mig att bli ännu mera peppad om att få denna blogg stor osv eftersom att jag vill hjälpa mer och mer folk.

Men en fråga igen,varför kan ni inte besöka denna blogg flera gånger i veckan,en att bara besöka den på helgen?
ja menar fåfort det är helg stiger statestiken med flera hundra,men under veckan sjuknker den,och sen på helgen höjs den.Varför då?

dagens fråga


bara några

 

Många ville att jag skulle visa bilder på några kädisar som engång i tiden blivit mobbade.


gäst bloggar

Nu kanske ni undrar vad jag gör på Jjuno.blogg.se? Joo – jag tycker den här bloggen är så bra och tar upp massa viktiga saker, så jag ville gärna gästblogga med ett inlägg

 

Jag heter föresten Jessica, och jobbar som ungdomsledare. Det betyder att jag har hand om massa människor mellan 13-20 och möter dom i deras liv och vardag. Vi pratar ofta om självförtroende, mobbig och moral – precis som den här bloggen gör  

 

Det pratas mycket om detta i samhället, eller i alla fall en del, och det tycker jag verkligen är bra. Men något en del ibland verkar glömma, som jag skulle vilja ta upp lite kortfattat i detta inlägg, är självmedvetenhet. Lägg det på minnet – för jag tycker det hör ihop väldigt starkt med självförtroende. De där svåra man inte riktigt vet vad det är eller vet hur man får det, och hur man behåller det... speciellt när världen omkring en ibland kan vara ganska vidrig rent utsagt.

 

Det finns ju ingen step-by-step guide till bra självförtroende, då skulle väl alla använda den och då skulle alla bara må bra?? Men en liten pusselbit till det skulle jag nog ändå vilja påstå är just självmedvetenhet. Vad är då det?

 

Det är precis som det låter, medvetenhet om sig själv. Hur ofta ägnar du tid per dag/vecka till att lära känna dig själv? Thats right, lär känna dig själv. För faktum är, att alla människor är olika. Jag gillar vissa saker, jag gillar inte andra saker, och jag vet varför. Jag är medveten om mina bra egenskaper, och mina dåliga. Det ger iaf mig ett otroligt självförtroende.

 

Ingen människa är bra på allt, men alla är bra på något. Oftast flera saker enligt mina erfarenheter. Ingen behöver eller förväntas vara bra på allt heller, även om samhället dessvärre verkar uppskatta en viss intelligens mer – så är det inte så! Jag möter så många människor varje dag som utstrålar en osäkerhet, just pga detta. Att man inte känner sig själv. Man vet inte vad man gillar för musik och man vet inte varför man ogillar en viss färg. TÄNK. Det är ju självklart att det skapar en viss osäkerhet... vad gillar man för kläder och varför hatar man egentligen fysik??

 

”At the end of the day, I answer to myself and to God” är ett av mina favoritcitat (sagt av Christina Aguilera) och det citatet handlar ju egentligen om (oavsett om du tror på en gud eller inte) att du ska känna dig nöjd med dig själv när du går och lägger dig om kvällen. Att du har gett det bästa till dig själv och dom omkring dig under dagen. Att vara tillfreds med sig själv och sitt liv rotar sig i medvetenheten om vad som gör en lycklig, och varför. För... du kan ju omöjligen göra dig själv lycklig om du inte vet vad som gör dig lycklig ♥

 

Hoppas nu att detta inlägg inte blev alltför långt, eller alltför rörigt! Vill ni läsa mer av mig eller ställa frågor eller ge feedback eller så, gör de här, jag kollar in här ofta! Eller kika min blogg iamjessica.blogg.se

 

Ha det så bra, och glöm inte att påminna er ibland om att alla har någonting positivt unikt! Det låter klychigt, men det sägs ofta för att de e sant^^ =P

 

Take care ♥


Bli sams igen!


  • Sätt er ner,ensamma.Och prata igenom om varför ni blev osams osv,ocj va det berodde på.
  • Avbryt inte din kompis när hon/han försöker berätta hur den kände och tänkte när ni bråkade
  • Prata igenom allting tillsammans,då försvinner en massa av din ilska som du gått och burit på.
  • Ring till din kompis,sma,skriv på msn,bilddagboken osv.Då visar du att du fortfarande bryr dig och vill bli sams igen.Men inga arga texter,utan förklara bara lite lätt om hur du känner dig.Sen får ni prata öga mot öga
  • Försök att se det från din kompis synvinkel också,och inte bara från din egen.Tänk på hur din kompis kanske kände sig under tiden ni bråkade.Men din kompis ska så klart se det ur din synvinkel också.
  • Sura inte ihop,utan gå fram till din kompis och ge en stor kram och säg "förlåt" ( Haha okej inte riktigt så,men ni fattar poängen)


    Lycka till !

what!


Jo tjejer,det är sant! Denna sexiga,heta & coola killen har blivit mobbad som yngre..Han berättar att mobbningen under skolgången resulterade att han fick väldigt dåligt självförtroende och blev en stökig elev som inte skötte skolarbetet. Ryckten säger att stjärnan till och med blev avstängd från skolan från skolan pga dåligt beteeande.Undrar var mobbarna tänker om honom idag,troligen så ångrar dom varje sekund som dom gjorde honom illa.


Inga kommentarer tack


Ni ser skillnaden vah?Jutse! Alla bröst är olika.Och därför så är det ingeting som varken killar eller någon annan ska kommentera.En tjej kan inte göra ett skit för att ändra sina bröst,och då är det så jävla onödigt
med  alla kommentarer som tjejer får pga deras bröst. Och det sänker en tjejs självförtroende så lågt när man får negativa kommentarer om ens bröst .fuck får sådana kommentarer!
Nej tjejer,stå på er!

sexigt!


fix it!


gårdagens fråga


Jag fick många bra svar igår.Men det var ytters några som var heeelt ärliga..Jag höll med några tjejer om att man visst dömmer en människa beroande på den klädstil ,bara att man kanske inte tänker på det. Det gör ialf jag . Skulle jag se någon med otroligt fula och töntiga kläder skulle jag aldrig ta kontakt med den personen.Jag vet vilka personer som passar mig,eller?.. Men jag menar inte att det är okej att trycka ner folk pga deras klädstil.För det är för mig oacceptabelt jag skulle aldrig göra så.Alltså,jag skulle ALDRIG Kommentera en människas klädstil.Jag skulle behålla min åsikt om klädstilen alldeles för mig själv. Jag skulle heller inte tycka att en människa är mindre värd för det. Men jag ser ganska lätt vilka personer som är mina typer. Jag umgås inte med whit trach som röker,dricker & har rasta färgerna på sina kläder  - aldrig !  Jag är inte en sådan typ,och därför umgås jag inte med sånna.Jag umgås heller inte med ULTRA fjortisar.Men jag säger inte att det är något fel på dessa stilar. Bara att dom personerna som har dom, inte passar just mig .


dagens fråga


Så berättar du ..

Några av er kanske undrar hur man berättar för ens föräldrar att man är homosexuell/bisexuell..Så nu kommer det lite  tips för att göra den svår citationen snabb och enkel..

 
En vanlig fråga


Jag har fått mååånga frågor om det.Och ja,självklar är det okej!Några undrar om dom är onormala bara för att dom gör det.Och nej,det är ni verkligen inte. Herregud,så mycket som killarna skryter om sina avrunkningar,kan väl vi tjejer också skryta om våra stunder..;)Haha,men det är ialf min åsikt.Det är alltså helt normalt.Och alla tjejer har gjort det,även om dom inte pratar om det eller erkänner det.

lågt

Nu är jag på sjukt dåligt och ledssamt humör!Jo,det finns verkligen folk som gör att för att förstöra för andra..Och ja,några lyckas och andra inte.Förlåt för detta inlägg,men jag måste bara skriva av mig..För cr 30 min sedan storgrät jag,men fick tröst av min allra bästa vän.Och anledningen till det var för att vissa personer verkligen har energi att förstöra för mig.Dom ska hitta saker att klaga på,ändra på,och saker att förstöra för mig.Och sådant kan jag väl ignorera ibland.Men idag fick jag fan nog.När folk vill,och gör allt för att man inte ska känna sig välkommen och respekterad eller inte lyckas med en sak så går gränsen.Jag är en av dom  som har allra bäst självkänsla och självförtroende i hela min årskurs.Men idag så kunde jag inte visa det. Jag blir mycket svag när folk "ut fryser" mig i vissa situationer.Och det hände idag i Skolan .Ursäka men..;

(detta var till dom som förpestade min dag)

sådära..Nu har jag skrivit av mig.
Nu ska jag ut och träffa vänner!
Skriver ett riktigt inlägg senare!:)


Juno har en åsikt

Jag ska försöka att uttrycka mig rätt och smart..Jag kan ibland inte förstå hur en rasist tänker.Men jag tror att det finns någonting i dom som känner att dom ska hålla Sveriges i samma skick som det alltid har varit.Dom vill helt enkelt att Sverige ska forsätta att vara Sverige .Det villsäga med kristendom och svenskar.Men! Sverige kan ju forsätta var Sverige,även om så kallade utlänningar vill bo här.Det är ialf min egna åsikt.Men jag kan förstå att rasisterna tänker "här kommer dom (utlänningarna) från sitt land,och får pengar som borde gått till oss" Men jag kan tänka mig att dom dära rasisterna inte har tagit reda på hela faktan när det gäller pengar,bidrag osv.Här kommer folk som har varit med om det mest fruktansvärda,och ska försöka bygga upp ett nytt liv i sverige .Men dom får inget stöd eller respekt av almenheten ( det gäller vissa då ) vilket är hemskt.MEN dom har endå ingen rätt att börja förstöra hära (som vissa faktiskt gör) utan dom ska anpassa sig efter sveriges rikes lagar.Men detta gäller ju svenskar också,dom ska ju också hålla sig till lagen.Men de är vissa som inte fattat det.Så jag säger såhära,behandla dom så kallade utlänningarna med respekt,så får vi respekt tillbaka.Dom ska inte komma till sverige och börja slåss,bråka,förstöra osv.Men somsagt,det gäller ju precis lika mycket svenskarna! Men för att få bort raism behövs utbildning och ett intresse .Dom som sitter hemma hela dagarna,och inte får någon utbildning,måste ha någonting att ta ut sin frustration på.Och då blir det invandrarna som drabbas.


svårt med nya människor

för vissa kan det vara en plåg att träffa nytt folk.Man vet helt enkelt inte hur man ska ta kontakt med dom osv.Jag själv kan vara lite blyg i början,men det går över super snabbt! Så jag tänkte nu ger er blyga människor lite tips  på hur ni kan börja ta kontakt med andra människor osv.

Man ska nog vara lite små blyg i början.Men efter ett tag så ska man
   nog våga öppna munnen och vara trevlig!

2 Det kan kanske vara så att man möter en grupp nya människor
  som man inte alls känner sig säker med.Och då är det inte lätt..
  Men det kommer fixa sig!

3 Du kan börja med att le lite smått mot personerna/personen 
   Då kommer det kännas mycket bättre,speciellt när dom/den ler tillbaka.

4 Börja lite smått med ett "hej" och somsagt,ett leende! Mera behövs inte
   i början eftersom det kommer lösa sig efter ett tag.

5 Bli inte heller för hettsig,och börja babbla på hursomhelst!
  ta det med stil ,och börja försiktigt att ta kontakt.Annars tror dom nog
  att du inte är helt frisk,haha

6 Hitta små samtalsämnen som ni kan börja att prata om.Det behöver
   inte vara någonting märkvärdigt eller stort,utan bara lite så att ni kan få
   igång en trevlig konversation
 
Göm dig inte i ett litet hörn och vänta på att bli upptäckt
    Nej,visa att du också finns !
Sjukt bra text!!

Kom till oss!

"Så misstänker vi på Polisen att du kan vara utsatt för ett allvarligt brott av den du lever med.Kanske har du som läser detta fått höra hur ful och värdelös du är så ofta att det har blivit en sanning?Kanske får du ta emot både örfilar och knytnävsslag? Du är i så fall inte ensam.Den här typen av brott förekommer i alla former av relationer,i alla samhällsgrupper,i alla delar av landet.Exakt hur många som drabbas varje år vet ingen,men det rör sig om 10 000-tals,kanske uppemot 100 000.Då har vi inte räknat in alla de barn som tvingas uppleva våld i hemmet,och som kanske själv också utsätts för våld.Polisen kraftsamlar mot den hära typen av brott och vill göra flera medvetna om att detta är ett brott som ska polisanmälas. Men vi vet också hur svårt det kan kännas att göra en anmälan.Därför finns det nu en webbplats www.polisen.se/komtilloss , där du kan läsa mer om hur en anmälan går till,vad som händer efter anmälan , eller hur du ska göra om du ser någon i din omgivning far illa. Där kan du också enkelt radera spåren i din dator så att ingen ser ditt besök på sidan.

Polisen verkar för ett samhälle där ingen ska behöva leva i en relation där man utsätts för kränkningar , hot och våld . Om det är den vardag du känner igen...
"Detta var ett utdrag av en brochyr som jag har fått hemskickad.Mamma tipsade mig om att jag borde ta upp det i bloggen så..Ja,Polisen ska helt enkelt starta informationskampanj om brott i nära relationer (alltså familje våld ) Vilket jag tyckder är sjukt bra!Detta kommer bli stort i media,mycket stort.Men nu vet ni ju vad detta handlar om.Och jag tycker absolut att sidan borde besökas av dom som har behov av det,verkligen.


Gårdagens fråga


DAGENS FRÅGA


Ny ursnygg design!pressen

Att vilja ha en pojkvän/flickvän är det många som vill.Dom vet inte vem,men det enda dom vet är att dom vill ha en.Men för vissa kan det kännas sjukt jobbigt,när tex ens kompisar får pojk/flickvänner hela tiden medans man själv inte får någon..Men det behöver inte vara något negativt att inte ha en "partner" Nu ger jag er lite råd hur ni kommer över den dära "pressen"Varför jämföra dig med andra? Var nöjd över att du har folk som älskar dig endå!

Du vet nog själv att när det är dags att träffa någon,så gör du det .För eller senare.
Du kommer också veta var kärlek är.Kanske inte idag,i morgon eller nästa vecka,men någon dag.
Och du kommer du bli sjukt glad =)

Det är väl ganska bra att vara singel. Då är du inte bunden till någon person,utan du kan kolla på andra  hur mycket du vill !Det är inte lika lät om man inte är singel,ellerhur?

Du är ju inte sämre människa för att du inte har någon pojkvän/flickvän!och det måste du komma ihåg


Det blir bara fel om du försöker pressa fram kärlek. Du kommer inte bli mer lyckligare bara för att du har någon pojkvän/flickvän som du inte ens är 100 % kär i. Då blir det totalt fel. Då är det bättre att vänta till du hittar någon som du verkligen verkligen gillar !


Ni är bäst.


tankar


Hur du fångar hans uppmärksamhetSkratta mycket i hans närhet.Ett skratt får alltid uppmärksamhet .
Men skratta så klart om du tycker att någonting är kul,och skratta inte 
BARA för att "bara skratta"

Gå förbi han några extra gånger i karridåren om ni går i samma skola.
Gör ni inte det,så kan du ju bara gå förbi några extra gånger om du ser han på stan

Prata med hans kompisar!Hans kompisar kanske säger någonting positivt om dig  
till han - Bingo!

Säg hej när du ser honom! Det värsta killar vet är tjejer som inte låtsas om dom 
eller visar att dom sett dom.Det är ialf va några killar har sagt till mig!=)

smsa ,skriv på msn,kommentera hans bilddagbok!bilder från google


konsten att hantera snacketDet handlar om en konst att kunna hantera skit snack.Men jag anser att det enda sättet är att antingen så säger  du helt enkelt inte vill höra när din kompis vill prata skit snack.Eller så ska du helt enkelt inte säga någonting! Det viktiga är att du inte visar dig intresserad.Kom sedan heller inte med några kommentarer som tex "ja,jag håller med" eller "Jo precis,det har jag också tänkt på" När din kompis sedan sagt klart skit snacket så kan du helt enkelt börja prata om någonting annat. Detta är så jäkla klassiska tips,men oj va dom kan hjälpta!tro mig,jag vet...Men självklart så ska inte du heller snacka skit.Men ibland "blir det bara så"...
förlåt..

+++


  
Du borde gå på några sexualkundskaper i skolan innan.Vet du verkligen mycket
om könssjukdomar och hur en abort fungerar?Kolla in sånt innan du börjar.

Är man ung så kan man kanske glömma bort allt de dära med könssjukdomar
Eller så kanske man är så orolig över att få det,så att såfort det känns konstigt i underlivet 
Så börjar man bli orolig över att man fått det.Men du behöver ju inte vara orolig om du inte haft sex?

Du har någonting att fundera,tänka,och fråga över.Och det är precis det man ska när man är i tonåren.
Men om man har haft det för tidigt så är lite av tonårs livet borta.


Om du väntar så är risken mindre att du sedan kommer ångra dig.
Du kommer då ha hunnit fundera lite mera över det,och riktigt förstått vad det handlar om

Du kommer kanske ha hunnit hitta någon som verkligen är värd att ha det med dig.
Och med någon som du verkligen litar på,och som du vill ska komma så himla nära dig.
Man kan inte komma närmare en människa än sex.Och då krävs det att rätt person får äran;)

Du har hunnit fått mera erfarenheter,tex av andras  sex historier och erfarenheter 
Då kanske du får reda på vilken kondom som är bra/dålig,förspel och andra små saker,haha

Du kommer kunna titta tillbaka som vuxen och veta att "wow,jag gjorde det inte för att bara få  
det gjort,utan för att jag verkligen älskade den personen" Och du kommer må mycket bättre av en sån   
tanke


gårdagens fråga


Jag håller med många av er!Jag tycker att man ska vara minst 15 år.Jag tycker alltså att man ska veta vad man håller på med! Men man kan lika gärna vara 18 år.Det spelar ingen roll.Bara man älskar den man gör det med,och känner sig säker.Jag tror därför inte  på att små 13 åriga tjejer ska hålla på med sånt.Dom är inte lika mycket utvecklade , och har inte samma tänk som äldre har.Och det kan därför vara jobbigt för dom efteråt när dom får reda på vad dom gav sig på på.Det är min åsikt,och jag tackar för era åsikter =)


DAGENS FRÅGA


Så visar du att du är intresserad.

det är många av er som vill att jag ska ge tips på hur du visar ditt intresse för killar..Så jag tänkte faktiskt ge er lite tips.Men jag har feber och är förkyld,så det förklarar ifall inlägget blir lite konstigt.Men jag ska göra mitt bästa.

1 Försök att få  ögon kontakt med honom lite då och då.Det funkar alltid!

2 Om det är någon kille som du gillar,som går på din skola så kan du ju umgås på rasterna 
   med honom .Va nära honom,le osv.

3 Prata med han mycket på msn eller via sms.Fråga om ni ska hitta på någonting!

4 Det kan kännas jobbigt för honom om du säger att du gillar honom
   Säg det därför på msn eller sms,så blir det lättare för honom om han inte 
   skulle känna samma sak för dig.

5 Prata mycket när ni ses!Han kommer troligen inte ana någonting om du inte 
   ens vågar snacka med honom

lycka till tjejer!
   
bröst med betydelse
som ni ser på bilden så har alla dom tjejerna helt olika bröst & storlekar.
Och det är precis så för oss andra som för kändisarna,brösten ser olika ut
från tjej till tjej.Och det är bara att acceptera att man har små,eller att man
har stora.Det finns inte så mycket att göra åt det!

men det är hemskt att ens bröst ska ha en sån jäkla stor betydelse.
Speciellt för killarna (inte alla,men några) Man ska väl kunna bli
respekterad oavsett hur ens bröst ser ut,patetiskt.

OCH ALLA ÄR ÄKTA  - FÖRUTOM PAMELAS!

till mig?!


jag kallar de inte Idol bild,utan personlig blogg bild.
Denna bild är gjort av Maria,så tack ska du ha! <3
Hur kul som helst!


junoblogg@hotmail.com  ( om ni vill göra samma sak )


att stå för sitt ursprung?

Vi har en massa olika kulturer i sverige,från hela världen.Men alla blir ju inte respekterade av almenheten,och så finns dom som skäms över sin kultur,religion & ursprung.Det är så himla hemskt att man ska behöva dölja ens ursprung.Det är någonting som folk borde vara stolta över.Och eftersom att det finns många flyktingar i sverige,så finns det ju också mycket olika kulturer..Men det är inte alla som vågar stå för vart dom kommer ifrån..Om jag hade fått valt så skulle jag vilja vara halv amerikan och halv svensk,eller halv fransk och halv svensk ;)

 

1 Du kommer aldrig kunna gömma ditt ursprung,och din familjs kultur.
   Och om jag vore du skulle jag bara vara stolt .

Om du inte kan prata språket flytande,varför inte börja ta språklektioner ,sök på google på spännande ord du skulle vilja lära dig på det språket.

3 Läs om landets historia,du kommer hitta en massa spännande saker!

4 Du har verkligen ingenting att skämmas över.Jag känner så himla många som skulle vilja vara från ett annat land,och ha en annan kultur - men att dom vill bo i Sverige .Herregud,ingen är den andra lik - så va bara stolt!

5 Berätta för dina kompisar om kulturen,historia,språket som hör till landet.Dom kommer verkligen bli imponerad om du kan så mycket,trots att du är där ifrån / dina föräldrar är där ifrån.

6 le bara och tänk "vilken tur jag har som har det bästa av två världar" Och med det menar jag att du har en sådan tur att bo i Sverige,men att du kommer från ett annat spännande land och att du har speciella kunskaper om just det landet som dina kompisar inte har. Somsagt - le och var stolt över det.
ang gårdagens fråga

jag fick ju lite svar igår på "dagens fråga"och det verkade som att 90 % av dom som svarade,hade varit lite osäkra på vad dom haft för sexuell läggning.Några hade kommit fram till att dom var hetro,och andra att dom var bi.Jag har faktiskt själv undrat om jag är bisexuell,men nu vet jag att jag inte är det.Men de va i någon period då jag tyckte att tjejer var med attraktiva en killar.Jaja,nu vet jag ialf att jag är hetro.Men jag är glad att det finns folk som vågar stå för att man gillar någon av samma kön,eftersom att det inte är helt 100 % accepterat att göra det , tyvär!! Och jag blev mycket förvånad över hur många som var bixeuella.När jag ställde frågade hade jag väntat mig att cr 3 pers skulle säga att dom var bixeuella,men det var många flera.Kul att ni svarade på frågan ialf!:)

ps.ett till inlägg kommer såklart,men detta var bara en liten sammanfattning

DAGENS FRÅGA


Det är bara att svara - ja eller nej


ett liten funderare..

Idag gjorde jag en sak som för mig är ovanligt,men jag tycker ändå att alla borde göra det...jo,jag cyklade till skolan och så var det inget mera med det.Men på vägen så såg jag "skolans mobbade tjej" (förlåt för ordvalet,men ni förstår vad jag menar..) ialf,hon gick med sitt långa hår hängandes över ansiktet på väg till skolan,men när jag kom nära henne så jag jag "Hej * och hennes namn* " Hon log,och svarade "hej" Hon är inte min typ..MEN jag tänkte på denna blogg,och va budskapet var med den.Och så tänkte jag "Hur skulle jag själv vilja bli behandlad?Jag gillar ju själv när folk säger hej till mig,och visar att dom sett mig" så jag gjorde precis samma sak som jag själv skulle vilja att någon skulle gjort mot mig,nämligen att visa att jag finns och att man har sett mig.Det behövs inget mera,men att bli behandlad som luft är någonting som ingen vill.


Detta var kanske lite överskattat , men ni förstår poengen.

att passa in

Många av mina söta läsare har nu till hösten börjat en ny skola & en ny klass (såklart) Vilket några tycker är jobbigt..Och då kommer det dära,hur man ska passa in i gänget.Den frågan kommer oavsett om man bytt skola eller inte,men ialf..Jag kommer inte kunna ge er ett rakt och ett super bra svar.Men jag ska försöka att få er på bättre tankar..

 

1 Alla känner så,kanske inte varje dag lr så,men i några situationer
   Så du kommer aldrig vara ensam med den kännsla.

2 Va bara dig själv.Det är både enklast och bäst så.Och  skapa inte någon annan inom dig
   utan var bara dig själv,och det menar jag.

3 Även om du kanske vill vara med dom populäraste,så ska du inte göratill dig.
   Är dom personerna några som passar dig,och respekterar dig så kommer DOM komma till DIG.
   Men om dom inte alls är speciellt snälla osv,men att du bara vill vara med dom för att dom är populära..
 glöm det!!Det funkar inte.Du kommer inte alls må bra,varken tillsammans med dom eller med dig själv.

4 Du kommer bli respekterad av dom som är värda dig. Dom som ser ner på dig,är inte värda dig.
   Så spela igen annan än vad du egentligen är,alla kan inte vara lika.

5 Kolla istället på sånna som faktiskt är dina typer,och lägg energi på dom istället. umgås inte med fel folk,
  för det  slösar bara bort din tid.

6 Mycket handlar om vad man har,och inte har.Men du har någonting som många andra inte har,och många andra har någonting som inte du har.Det går ju jämt ut,ellerhur?;)

7 Lägg inte ner din energi på att vara som precis alla andra. Är dom bra personer med vett och hjärta ,så respekterar dom dig även fast du inte är som precis alla andra ( för det kommer man aldrig kunna vara.Alla människor är speciella på sitt eget lillavis)


Jag vill bara säga att det finns några perioder i livet då allt handlar om att passa in..tyvär.
Men det gäller att ta sig igenom det,på ett snyggt sätt.Genom att faktiskt inte by dig så jävla mycket.
Människor som människor,skit samma lixom.Ingen är den andra lik,vilket man kanske inte kan tro men såäre.