sammanfattar

Igår ställde jag ju en fråga till mina underbara läsare  " hur utseendefixerad är du på en skala 1-10 "
Och den vanligaste svaret var 7-8 eller 9-10. Alltså ganska höga siffror.Men det tycker inte jag är fel,eftersom jag hade sagt PRECIS lika!Kanske 8-9.Men det är ingenting jag mår dåligt över.Jag sminkar mig (inte alls mkt,men endå),plattar håret,har okej kläder och klackskor . Men jag gillar det.Jag gillar att fixa mig själv.Men ialf..

Det är ialf synd att vi lever i en värld där man ska  känna att man måste se ut på ett visst sätt ,men som jag sa tidigare så är det ingenting som jag mår dåligt av.Men endå..Jag kan bara inte fatta att man inte kan få respekt om man inte ser ut på ett visst sätt.Folk tar en inte seröst,och det är sjuk sjukt tråkigt och sorgligt .Man ska kunna känna sig respekterad om man kommer till skolan med en  clowndräkt ,haha..nej men alltså poängen är att respekt inte ska skapas genom utseendet,utan hur folk bemöter och är mot varandra.Det är DET som ska skapa respekt,inte om man är skolans snyggaste tjej.Utan att man är en bra mäniska.Punk.

Kommentarer
Postat av: johanna

Det stämmer bra det du säger, förstår vad du menar! Ha en fortsatt bra dag!:)

2009-08-31 @ 16:46:05
URL: http://maybeeeee.blogg.se/
Postat av: emma

åhh, du har en för bra blogg, du har rätt i allt,

jag själv har inte så värst bra självförtroende, och ser ut som jag har anorexia, men jag äter som en häst. det går inte ihop, men det skiter dom som kallar mig för saker i! jag tycker att dom ska sluta leta fel på andra!

kommer fortsätta läsa din blogg, den är nog bra för mig och för alla andra! :)

2009-08-31 @ 17:54:55
URL: http://emmainreal.blogg.se/
Postat av: divora<3

söt blogg :))

i hate kissie ;o

2009-08-31 @ 17:57:12
URL: http://divoras.blogg.se/
Postat av: LADY DAHMER - Confessions of a Neurotic Attentionwhore

Jag tror du skulle uppskatta att poppa in i min blogg då och då. Jag är ju tusen år äldre än dig och antagligen en tråkig tant, haha, men jag har samma uppgift som du; att sprida positivitet, stärka självkänslan samt inspirera människor. Kanske hittar du nånting där som kan inspirera dig?Varma hälsningar;Natta

2009-08-31 @ 18:07:28
URL: http://ladydahmer.blogg.se/
Postat av: Lolee

Såå sant. Håller med dig !!

2009-08-31 @ 18:20:02
URL: http://lolee.blogg.se/
Postat av: C l a r a

2009-09-01 @ 19:26:04
Postat av: Emma

Håller med till viss del. Jag stör mig väldigt mycket på alla dom där s.k. skönhetsidealen. Men om man tänker efter är det helt normalt. Vi människor har alltid brytt oss om hur vi ser ut. I alla kulturer, du kan gå tillbaka hur långt som helst, ser man vilka skönhetsideal det finns och har funnits. Det som är synd idag är att den perfekta kroppen är sjukligt smal och att det blivit en så stor grej av att se snygg ut att folk mår dåligt över hur de ser ut ist för motsatsen. Skönhetsideal är bra, men dom ska vara sunda! :)

2009-09-02 @ 19:10:59
URL: http://nilssoncemma.blogg.se/
Postat av: Lina

Jag är inte särskilt "känd" med min blogg, så de som vill göra mig en stor tjänst kan ställa en fråga på min frågestund. Det kan handla om precis vad som helst, och jag kommenterar tillbaka och blir mer aktiv med mina läsare, dvs röstar på veckans blogg, är med i frågestunder osv. Så var gärna med! Skulle uppskattas! Kram

2009-09-07 @ 18:44:03
URL: http://alexlina.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0